Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Hackerul din Arad sustine ca a ajuns \'\'intamplator\'\' in serverele NASA

Tanarul din Arad, acuzat de patrunderea ilegala in serverele a mai multor institutii din SUA, a declarat, joi, in fata instantei, ca accesul lui a fost intamplator, informeaza corespondentul AMOS News.

Victor Faur (23 ani) a mai spus ca informatiile cu ajutorul carora a patruns in serverele apartinand NASA le-a primit de la un partener cu care a dialogat pe Internet. Faur a sustinut ca acest partener ar fi din Constanta, conform IP-ului acestuia.

De asemenea, tanarul din Arad a mai afirmat ca nu a interceptat niciodata date de la NASA si nu a produs prejudicii institutiilor care l-au acuzat de patrundere ilegala in serverele lor. El a spus ca nu este de acord sa despagubeasca NASA cu peste 1,5 milioane dolari, suma pretinsa de americani ca si daune.

Urmatorul termen de judecata in cazul lui Victor Faur s-a stabilit pentru data de 22 noiembrie cand vor fi audiati doi martori adusi din SUA. 

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI