Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cinci romani vor fi extradati pentru executarea pedepsei cu inchisoarea

Ofiteri ai Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala impreuna cu reprezentanti ai Grupului Special de Protectie si Interventie "Acvila" vor realiza, in data de 15 octombrie a.c., extradarea in Romania, pe Aeroportul International "Henri Coanda"- Bucuresti, a 5 persoane, dupa cum urmeaza:

De la Bruxelles, Belgia, va fi adus, la ora 14.05, Rus Adrian Vasile, in varsta de 30 ani, cu domiciliul in judetul Maramures, impotriva caruia Judecatoria Baia Marea emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala. In calitate de administrator al unei societati comerciale,  sus-numitul a importat in scopul vanzarii, in perioada 2000-2001, cinci masini de lux, sustragandu-se de la plata taxelor vamale.

De la Roma, Italia, va fi adus, la  ora 14.25, Branca Dorel, in varsta de 34 ani, cu domiciliul in judetul Vaslui, impotriva caruia Judecatoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

De la Madrid, Spania, vor fi adusi, la ora 17.45, Dobrim Constantin, in varsta de 53 ani, cu domiciliul in judetul Olt, impotriva caruia Judecatoria Bals a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 1 an, pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala.

De la Milano, Italia, va fi adus, la  ora 18.20, Relu Lucian, in varsta de 32 ani, cu domiciliul in judetul Iasi, impotriva caruia Judecatoria Iasi a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 2 ani, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava. In data de 08.01.2002, pe fondul unei altercatii, sus-numitul l-a lovit pe numitul S. Cornel in zona capului; in urma loviturilor suferite, victima suferind o infirmitate fizica permanenta a acestuia. 

De la Ljubljana, Slovenia, va fi adus, la ora 01.25, Sulatana Petrica - Florin, in varsta de 20 ani, cu domiciliul in judetul Dolj, impotriva caruia Judecatoria Calafat a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 1 an si 6 luni, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI