Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Romania-Germania, parteneri in lupta impotriva crimei organizate

 Directia Generala Informare si Relatii Publice a M.I.R.A. a fost astazi gazda conferintei de lansare oficiala a Proiectelor PHARE "Adoptarea conceptului de intelligence led policing in domeniul crimei organizate" si "Alinierea la Aquis-ul Schengen", eveniment ce a avut loc la Centrul Cultural al M.I.R.A.

Liderul roman de proiect, domnul chestor principal Corneliu Alexandru, director general al Directiei Generale Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul M.I.R.A., a salutat prezenta inaltilor oficiali ai Ambasadei Republicii Federale Germania la Bucuresti, respectiv domnul Hans Jorg Neumann, ministru consilier, ai Ministerului Federal de Interne german, in persoana domnilor Jurgen Werner  si a domnului Peter Nath, lider german de proiect, ai Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, respectiv domnul John Barker, sef adjunct al Echipei de Tranzitie PHARE, ai conducerii Ministerului Internelor si Reformei Administrative, prin domnul Secretar de Stat chestor general Anghel Andreescu, si ai Inspectoratului General al Politiei Romane reprezentat de catre domnul chestor Eugen Corciu, Adjunct al Sefului Politiei Romane, si Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala – beneficiarii celor doua proiecte de twinning.

In cadrul alocutiunilor, cele doua parti si-au exprimat aprecierea fata de nivelul calitativ deosebit care a caracterizat etapele de pregatire si planificare ale celor doua proiecte si increderea in pasii viitori care trebuie parcursi, implementarea efectiva a programelor de twinning.

Importanta ambelor proiecte a fost reliefata de liderii de proiect, roman si german, accentuandu-se atat nevoia dezvoltarii capacitatii de analiza a informatiilor in vederea combaterii crimei organizate, cat si parcurgerea etapelor necesare pentru aderarea la spatiul Schengen.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI