Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Examen final pentru sefia ANI

Cei 5 candidati la posturile de conducere ale Agentiei Nationale pentru Integritate sustin astazi cea de a doua proba de concurs. Acestia vor prezenta un plan de management, care sa reprezinte viziunea lor in privinta organizarii si functionarii ANI.

De asemenea, candidatii vor raspunde unui set de intrebari puse de membrii CNI. Dupa prima proba, cea scrisa, mai mult de jumatate dintre candidatii pentru functiile de presedinte si vicepresedinte nu au reusit sa promoveze, adica sa obtina un minim de 70 din cele 100 de puncte cu care erau notate subiectele.

Pentru postul de presedinte au fost admisi Lucian Drimba si Liliana Duguleana. Au fost respinsi Ilie Dragoi, Oana Sandu si Ion Chihaia.

Pentru postul de vicepresedinte au fost admisi Gabor Kozsohar, Vasile Braun, Catalin Alexandru Macovei. Au fost respinsi Ion Garlesteanu, Agripina Dumitrascu, Mihai Tatut.

La aceasta proba s-au prezentat doar 11 dintre cei 13 candidati inscrisi. Au lipsit  Ion Danescu si Catalin Constantin Radu.

Initial, pentru cele doua posturi si-au depus candidatura 28 de persoane, insa 15 dosare au fost respinse de membrii CNI, ca urmare a viciilor de forma sau de fond.

Cei doi castigatori vor depune juramantul la 11 noiembrie. Ei vor fi, in mod formal, numiti in functie de Senat, iar Agentia Nationala de Integritate va deveni efectiv operationala.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI