Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Cel de-al XXV-lea Congres al Uniunii Internationale a Notariatului

In perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2007 au loc la Madrid, Spania, Reuniunile Forurilor Uniunii Internationale a Notariatului (UINL), reuniuni ce se desfasoara inaintea celui mai important eveniment al notarilor de drept latin – Congresul International al Notariatului, ce se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2007.

Reuniunile Forurilor Uniunii Internationale ale Notariatului sunt ultimele din aceasta legislatura (2005 – 2007), urmand ca in aceasta perioada sa se desmneze si noile organe de conducere ale UINL pentru legislatura 2008 - 2010.

Congresul International al Notariatului este un for stiintific, care anul acesta reuneste peste 2000 de notari din tarile membre ale UINL si chiar si din tari de drept anglo-saxon. Congresul are loc la fiecare 3 ani, in cadrul lucrarilor sale dezbatandu-se teme de interes general pentru profesia notariala. Fiecare notariat membru al UINL desemneaza raportori pentru temele alese si care isi expun interventiile in cadrul lucrarilor Congresului.

Anul acesta, cele doua teme ale Congresului sunt: “Actul notarial, instrument de dezvoltare in societate” si “Activitatea notariala in mediul rural si urban”.

Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania participa la aceste Reuniuni UINL si la lucrarile Congresului cu un numar de 70 de participanti, fiind a 5 a delegatie straina ca marime, dovedind in acest fel interesul pentru cooperarea internationala, schimbul de idei si experienta capatate in astfel de evenimente.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI