Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Curs organizat de Colegiul National de Aparare la Bruxelles

Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, va deschide, printr-un mesaj video, luni, 24 septembrie, Cursul de orientare in domeniul Politicii Europene de Securitate, organizat si condus la Bruxelles de Colegiul National de Aparare.

Cursul, intitulat „Uniunea Europeana – un actor global”, se desfasoara in perioada 24–28 septembrie si este prima manifestare de prestigiu in domeniu, organizata de specialistii romani sub egida Colegiului European de Securitate si Aparare (CESA) si cu sprijinul secretariatului CESA al Comisiei Uniunii Europene. 

La acest curs, care face parte din programul standard CESA pentru anul de invatamant 2007/2008, participa 66 de cursanti din 29 de tari  membre, candidate si partenere, cat si din organismele centrale ale UE.

Activitatea constituie o componenta importanta a CESA de instruire a personalului, militar si civil, din institutiile statelor membre si urmareste sa le ofere cursantilor fundamentele si mecanismele necesare pentru intelegerea problematicii desosebit de complexe a securitatii si apararii europene.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI