Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Surprinsi la furat de benzina

Astazi, in jurul orei 04.00 dimineata, o echipa de interventie din cadrul subunitatii mobile apartinand I.J.J. Constanta, aflata in timpul actiunii de patrulare, a surprins in flagrant, in zona Depozitului 4 Sud din dreptul Garii Agigea Nord, trei persoane in timp ce sustrageau produs petrolier cu aspect si miros de benzina, dintr-o garnitura a unui vagon cisterna, informeaza corespondentul AMOS News.

Jandarmii i-au identificat pe cei trei ca fiind Constantin Z., de 45 ani, Iulian C., de 30 ani si Dilaver A., de 30 ani, din judetul Constanta, acestia declarand ca au sustras produsul petrolier pentru a-l folosi in scopuri personale.

Cantitatea de 260 litri de produs petrolier, depozitata in  bidoane si saci din plastic, a fost predata pe baza de proces verbal la o statie Peco din Constanta.  Jandarmii au intocmit persoanelor in cauza actele premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, dosarul urmand a fi inaintat  Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI