Newsletter Infojuridic Stiri, Noutati, Articole, Dezbateri
7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR

Citeste GRATUIT un Raport Special exclusiv "7 Modele de Contracte - actualizate conform GDPR"

Adauga mai jos adresa de email si vei primi raportul in Inbox
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
E-JURIDIC.RO cauta meniuMeniu
Consultanta in afaceri | Manager

Securitatea nationala, amenintata de

Romania isi va mentine misiunile militare din Irak si Afganistan, se arata in Strategia Nationala de Aparare, avizata de CSAT la sfarsitul lunii martie si trimisa spre aprobare Parlamentului.

"Romania va continua sa participe la procesul de stabilizare si reconstructie din Irak si Afganistan, impreuna cu aliatii, pana la atingerea capacitatii de autosustinere a acestor state", se precizeaza in document.

Potrivit acestuia, principala amenintare la adresa securitatii tarii ramane terorismul international, riscurile fiind amplificate de fenomene precum dependenta accentuata de unele resurse vitale greu accesibile sau tendintele negative persistente in plan demografic si migratia masiva.

Nivelul ridicat de insecuritate sociala, persistenta starii de saracie cronica si accentuarea diferentelor sociale, "fragilitatea spiritului civic si al solidaritatii civice", infrastructura slab dezvoltata si insuficient protejata se numara, de asemenea, printre disfunctionalitatile care accentueaza, in opinia autorilor Strategiei, amenintarile la adresa securitatii nationale.

Sursa: Amos News

©2024 RENTROP & STRATON
Toate drepturile rezervate.
SATI